Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

3e lespakket Kruiden Online Cursus

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2-7 werkdagen mits op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

3e lespakket Kruiden Online Cursus.

Alleen voor de leerlingen van deze cursus! 

Het lespakket voor les 13-18 voor de komende tijd. 

Zoals gewoonlijk bevat dit pakket alle grondstoffen, flesjes, potjes en andere materialen om de bij de cursus behorende produkten te maken. Je vindt er dit keer onder andere een sintjansolie en smeerwortelolie in, 2 geuroliën. Ook materiaal voor een spier- en massageolie, kruidenwijn, EHBO-gel, zelfgemaakte zeep, magische olie, een roomfreshener, chakrabalsem en badzout! 

Vanwege de hoge kosten van het pakket raad ik je aan om hem aangetekend te bestellen, zeker omdat de Postnl app vaak pakketten niet laat zien. Uiteraard kun je net zo veel extra produkten erbij bestellen als je wil, die sturen we gewoon mee met het pakket! Denk bv aan een extra etherische olie voor je magische produkten lalurier, benzoë, copaiva balsem, frankincense, citroenverbena, ylang ylang, berk of patchouly zijn magische toppers!), of een extra zeefdoek of maatbekertje, bijenwas, boeken of potjes kruiden, dat kan nu in één keer. 

In het keuzemenu kies je een geur voor je zeep en een geur voor je luchtverfrisser, daar wordt jouw pakket op gepersonaliseerd. Geef in de opmerkingen bij het uitchecken alsjeblieft een 2e keuze van geuren aan, voor het geval je 1e keus al op is. (Ik probeer echt om je tenminste 1x je 1e keuze te geven, maar van sommige geuren kan ik maar 4 stuks maken en dan zijn ze op.)  Als je een allergie hebt voor bepaalde kruiden, geef dat daar dan ook aan.