Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Vitki training en inwijding

€ 159,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd Voor 21 december
Specificaties
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Vitki training en inwijding. 3 Maanden, van 21 december t/m 20 maart, doe je de voorbereiding thuis en via telefoon, post en groep. In april (datum volgt nog) is de inwijding bij het Ossermeer in Oss, in de natuur. 

Deze training is alleen voor deelnemers die de gevorderden runencursus hebben gedaan! Voor degenen die de Online cursussen deden; MINSTENS de helft van je online lessen moet je live in Zoom gevolgd hebben bij Annabella! (Dus niet achteraf de video's bekeken.) 

Bij de R45 Vitkitraining is inbegrepen; diverse persoonlijke begeleidingsgesprekken per telefoon, groepsbegeleiding, de gehele inwijding, en alle materialen om de training en inwijding te kunnen doen. Via de groep krijgen jullie de oefeningen, meditaties en opdrachten die je stevig op het Vitki pad zetten, alsmede enkele online (video)lessen. Het is een bijzonder maar soms ook eenzaam pad, dat echt is voor diegenen die als Runenmagiër verder gaan. 

Een pakket met materialen wordt voor aanvang opgestuurd naar je, met een Vitki boek, rituele thee voor de dagen dat je vast, rituele reinigingstinctuur, begeleidend trainingsmateriaal, enz. Vergeet dus niet verzendkosten toe te voegen. 

Nota; als aankomende Vitkar moeten jullie zelf een heleboel energie hierin steken. Het is een solitair Pad tijdens de training, waarin je je vooral aan jezelf spiegelt, niet aan een ander. Ben je daar klaar voor? Kun je voorbij je onzekerheden kijken, kun je voorbij je ego kijken, kun je je behoefte aan geprezen worden en erkenning opzij zetten? Wil je de tijd hierin steken? Als je dat kunt, schrijf je dan vooral in :)