Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Vitki training en inwijding

€ 149,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd Voor 21 december
Specificaties
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Vitki training en inwijding. 3 Maanden, van 21 december t/m 20 maart, doe je de voorbereiding thuis en via telefoon, post en groep. In april (datum volgt nog) is de inwijding bij het Ossermeer in Oss, in de natuur. 

Deze training is alleen voor deelnemers die de gevorderden runencursus hebben gedaan! Voor degenen die de Online cursussen deden; MINSTENS de helft van je online lessen moet je live in Zoom gevolgd hebben bij Annabella! (Dus niet achteraf de video's bekeken.) 

Bij de R36 Vitkitraining is inbegrepen; diverse persoonlijke begeleidingsgesprekken per telefoon, groepsbegeleiding, de gehele inwijding, en alle materialen om de training en inwijding te kunnen doen. Via de groep krijgen jullie de oefeningen, meditaties en opdrachten die je stevig op het Vitki pad zetten, alsmede enkele online (video)lessen. Het is een bijzonder pad, dat echt is voor diegenen die als Runenmagiër verder gaan. 

Een pakket met materialen wordt voor aanvang opgestuurd naar je, met een Vitki boek, rituele thee voor de dagen dat je vast, rituele reinigingstinctuur, begeleidend trainingsmateriaal, enz. Vergeet dus niet verzendkosten toe te voegen. 

Nota; als aankomende Vitkar moeten jullie zelf een heleboel energie hierin steken. Ben je daar klaar voor?