Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Basiscursus runen- Online

€ 134,95 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Basiscursus runen- Online

Bij Wortel & Cruydt kun je meedoen aan een intensieve online cursus van 5 avonden waarin je leert wat runen zijn en hoe je ze kunt gebruiken onder de deskundige en enthousiaste leiding van Annabella (die niet alleen verstand heeft van kruiden, maar ook al enkele decennia bijna dagelijks werkt met de runen). Je gaat zelf een eigen set runen maken, en ook een leren buidel om ze in te bewaren of te gebruiken als werpmat. Elke rune komt uitgebreid aan bod met de diverse betekenissen en correspondenties en je maakt er kennis mee in je eigen leven. Daarnaast krijg je heel veel info over de geschiedenis van de runen, hoe je ze toe kunt passen en leer je diverse manieren van hoe je runen gebruikt en leest voor inzicht.

De cursus is online op 5 avonden van 19.00 tot 21.30 uur. Het fysieke lesmateriaal word je per post toegestuurd de laatste week van maart, en de rest van het lesmateriaal zal digitaal in jullie online lesgroep gezet worden. De live online lessen zullen na afloop ook in de groep gezet worden, zodat ze nog terug te zien zijn. 

De lessen worden gegeven op 5 dinsdagen om de week, 2 april tot 21 mei 2024. De data zijn dinsdag 2-4, 16-4, 30-4, 14-5 en 21-5. Geef je gerust al op, dan ben je verzekerd van een plekje in de R42 Basis Online!  

Verdere info;

Ik verheug me er op om met jullie aan de slag te gaan en met je de wereld van de runen in te duiken en te kijken wat die betekenen in jouw wereld. Het is een hele interactieve cursus, waar jij zelf samen met je medecursisten onder begeleiding gaat ontdekken wat de energie van de runen vertaald is naar jullie zelf en de moderne wereld van nu, gebaseerd op de oude kennis. Tijdens de cursusavonden maak je je eigen set en een werpbuidel, en ontstaat er inzicht in de runen en op wat voor een verschillende manieren je ze kunt gebruiken en inzetten. De groep is maximaal 16 personen, en het is heerlijk om samen te werken met zo veel mensen die dezelfde belangstelling hebben.

Voor de cursus heb je niets anders nodig dan een pen, een potlood en papier voor aantekeningen, en een map om je lesmateriaal in op te bergen. En je kunt het lesmateriaal zelf uitprinten van de digitale files in de groep. Voor alle andere materialen wordt gezorgd, zoals een speciaal boek voor je runen, dat elke les een beetje voller wordt, alle runenmonografieën, de geschiedenis, correspondenties, verschillende leggingen, kruiden of stenen die je werk met runen versterken, enz.

Alle cursisten worden op facebook toegevoegd aan een speciale besloten groep. (Ik werk nog aan een groep die zonder Facebook kan voor de toekomst) Daarin worden mededelingen gedaan voor de cursus, extra informatie, boeken, artikelen, foto’s, enzovoort gezet. Of dingen die jullie als cursisten vragen en die ik niet in je syllabus heb zitten. Je kunt er rustig kennismaken met je medecursisten voor de opleiding begint en het een leuk medium om met elkaar van gedachten te wisselen. Ook gebruik ik de groep om jullie te laten weten of je die dag nog iets speciaals op moet zoeken vóór de les, of als er onverhoopt een les uitvalt of verschoven moet worden, enz. Mocht ik je nog niet op facebook als vriendje hebben, doe dan even een vriendenverzoek aan Annabella Cruydt. Ik kan je namelijk alleen aan de groepen toevoegen als ik bevriend ben met je. Dan zie je jezelf na aanmelding in de groep “Runencursus R42 Online” terug! (Let op; aanmelding gaat op volgorde van inschrijving, en inschrijving is pas definitief bij betaling. Als je graag gespreide betaling wil, neem dan even contact met ons op. Vol=vol)

Cursisten uit andere landen dan Nederland of België; Kies voor "Afhalen op evenement, nu betalen via iDeal"., en neem even contact op met Annabella voor de specifieke verzendkosten voor jouw land. 

Elders op de website vind je de Algemene Voorwaarden die gelden voor Wortel & Cruydt, inclusief bij punt 6 alle voorwaarden die specifiek betrekking hebben op deelname aan onze cursussen en workshops. Aankoop van de cursus betekent instemming met onze voorwaarden.