Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Kruiden Totaal Cursus- Online!

€ 659,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2-7 werkdagen mits op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 2,00 Kg
Omschrijving

Kruiden Totaal Cursus- Online. 

Onze geweldige Kruiden Totaal Cursus, maar nu in een online versie! Perfect voor degenen die verder weg wonen, door ziekte of andere redenen moeilijk kunnen reizen, of in het buitenland wonen!

Heb jij altijd al meer over kruiden willen leren? Wil je graag zelf allerlei kruidenprodukten leren maken? Wil je weten hoe je kruiden kunt toepassen medicinaal, praktisch, culinair én magisch? Dan is de Wortel & Cruydt cursus "Kruiden Totaal-Online" de opleiding voor jou!

De cursus is vanaf eind augustus op Zoom, elke twee weken van 19-21.30 uur, en omvat 18 lessen in 8 maanden. Elke les krijg je nieuwe kruidenmonografiën, recepten, info voor je lesmap, en ga je natuurlijk zelf aan de slag om allerlei fijne kruidenprodukten te maken ter waarde van 10 tot 15 euro. Alle kruiden, potjes, flesjes en grondstoffen zijn inbegrepen en worden je om de 2-3 maanden toegestuurd. Dit gebeurt 3 x, in verband met de versheid en het gewicht van de grondstoffen. De 1e keer krijg je alles toegestuurd in augustus, inclusief een flink aantal basis artikelen als een receptenmap, filterdoek en een etherische olie . De 2e keer (november) en 3e keer (maart) kun je zelf ook een aantal persoonlijke keuzes maken qua kruiden, oliën, enz.

Aan bod komen in de cursus onder andere medische of verzorgende dingen als zalf, tinctuur, lippenbalsem, hoestdrank, kruidenmasker, scrub, badzout, enz. Ook magische dingen als magische poeders, balsems, oliën, wierook, sprays, amuletten en dergelijke. En natuurlijk culinaire zaken als mosterd, snoepjes, spicemixen, kruidenzout, kruidenrubs, siroop, likeur, candied flowers, infused sugar, thee. En praktische dingen als roomfreshener jelly, ecologische schoonmaakartikelen, enz.

Je gaat leren over de kruiden en hoe je ze toe kunt passen in je leven. Wat doen de inhoudsstoffen van de plant in je lijf? Hoe maak je er fijne dingen mee voor jezelf of in huis? Hoe wend je de energie van de plant aan om je wensen of leven een boost te geven? Deze cursus geeft je het totaalplaatje

De cursus is vanaf september 2023 tweewekelijks op de maandag óf woensdag van 19.00 tot 21.30 uur. Kies jouw voorkeur in het uitklapmenu. In de 18 lessen leer je van alles over kruiden; praktisch, medisch, magisch en culinair. Echt Kruiden Totaal dus. 

Voor de cursus is toegang tot Facebook voor de besloten lesgroep met het digitale lesmateriaal en de extra lesinfo belangrijk! Tevens moet je de app Zoom installeren om de lessen live te volgen, naar keuze op telefoon, iPad, laptop of PC.

Voorwaarden voor de cursus zoals beschreven in punt 6 van onze Algemene Voorwaarden, lees deze door voor je besteld alsjeblieft. 

[De cursus mag in maximaal 4 termijnen betaald worden (4 van 164,75), neem hiervoor contact op met Annabella op info@wortel-en-cruydt.nl vóór het bestellen.]