Geen producten (0)
Geen producten (0)

1e lespakket bij de Kruiden Totaal Basiscursus Online

€ 0,00 (inclusief btw 9%)
Levertijd 2-7 werkdagen mits op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Lespakket bij de Kruiden Totaal Basiscursus Online. (1e 6 lessen)

Alleen voor leerlingen van de Online Basiscursus! 

Na betaling van alle lesgelden wordt dit pakket naar je opgestuurd tussen 9-24 augustus. Het bevat onder andere je lesmap en eerste lesmateriaal, en alle spullen die je nodig hebt bij de 1e 6 lessen om je produkten te maken, grondstoffen, ingrediënten, flesjes, kruiden, etherische olie, verpakkingen, enz.. 

Handige dingen om erbij te bestellen als je die nog niet hebt; het boek "Groene Magie" van Scott Cunningham, een mini maatbekertje om heel zorgvuldig dingen af te kunnen meten, glazen roerstaafjes, een vijzeltje. In de 'gerelateerde producten' kun je de link naar een aantal vinden. 

Geef in het keuzemenu alsjeblieft aan; een lievelingskleur en een tweede kleur, en een intentie zoals bv bescherming, wijsheid, enz. We proberen je pakket hier op af te stemmen als er voldoende materiaal is. 

Het is aan te raden om bij verzendkosten te kiezen voor 'Aangetekend', aangezien het een zeer kostbaar pakket is, en we dat bij kwijtraken bij Postnl niet zomaar kunnen vervangen! Die twee euro extra zijn het écht waard....