Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

De 7 lichtcodes van de Levensboom

€ 27,95 (inclusief btw 9%)
Levertijd 2-7 werkdagen mits op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 0,45 Kg
Omschrijving

De 7 lichtcodes van de Levensboom, Rachel Shatiuka, 160 blz, paperback.

Dit boek geeft je de universele lichtcodes van de Levensboom uit voorouderlijke sjamanistische geneeswijzen. Het is een levende gids die je zal helpen om de brug over te steken naar de kant waar je je goddelijke essentie en je innerlijke thuis zal vinden.

Het tijdperk van het nieuwe paradigma op Aarde is aangebroken. Het moment is gekomen om het systeem van de Oude Wereld achter ons te laten en het voorouderlijke licht op Gaia terug te laten keren. Om een grote schoonmaak te houden en onze planeet te vullen met onvoorwaardelijke Liefde. Jij die het pad van de verandering bewandelt, je bent gehoord.

Zodra je dit boek begint te lezen, zal je dag en nacht begeleid worden in de subtiele wereld. Je zal je zeven chakra's een voor een doorlopen en je bevrijden van de herinneringen, de pijn en de angsten die je innerlijke licht verduisteren. De krachtige lichtcodes van de Levensboom zullen je helpen om weer contact te maken met je goddelijke natuur en je te verankeren in je grootsheid. Kom, Kind van het licht, en keer terug naar je sacrale essentie. Laat jouw licht een baken zijn op de weg naar een nieuwe wereld van liefde en eenheid.