Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Zelfgemaakte bereidingen met geneeskrachtige kruiden

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Levertijd 2-3 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,50 Kg
Omschrijving

Met dit boek maak je van je tuin, terras of vensterbank een instant medicijnkastje! Je leest hoe je gezondheidsklachten en kwaaltjes kunt behandelen met 35 eenvoudige recepten voor natuurlijke remedies. Heb je last van spierpijn? Dan biedt een massageolie met rozemarijn en kamille verlichting. Een verkoudheid kun je bestrijden met hete drankjes op basis van munt en honing, de pijn van een wespensteek verzacht je met azijn en een stomend kruidenvoetbad doet wonderen bij griep.

Je leert verschillende remedies te bereiden, waaronder crèmes, oliën, tonics, tincturen, sappen, thee en kompressen. Elk stapsgewijs recept wordt aangevuld met extra informatie over welke kruiden je precies moet kweken en hoeveel. De uitgebreide planten- en kruidenwijzer achter in het boek geeft bovendien een gedetailleerde beschrijving van meer dan 50 verschillende kruiden en hun toepassingen. Kortom, dit boek is het ultieme naslagwerk om zelf thuis natuurlijke remedies te bereiden!

Auteur Anne McIntyre is lid van het Britse National Institute of Medical Herbalists en beoefent al meer dan 30 jaar de kruidengeneeskunde. Ze geeft regelmatig lezingen over kruidengeneeskunde en ayurveda in Europa en de Verenigde Staten.

Ook interessant

€ 24,99