Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Zakje Imbolc magie

€ 10,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2-3 werkdagen
Specificaties
Netto gewicht 0,15 Kg
Bruto gewicht 0,16 Kg
Omschrijving

Een zakje vol benodigdheden om een ritueel te doen rond het jaarfeest Imbolc (2 febr).

Imbolc is de tijd van ijs, waarin de natuur verborgen al bezig is met het ontluiken van de nieuwe lentegroei en de eerste lammetjes al geboren worden. In dit zakje vind je een magisch ritueel om die tijd te eren in je eigen leven en er even bij stil te staan. Wat is er verborgen binnen jou aan het groeien? Wat is nog niet zichtbaar maar komt dit jaar tevoorschijn?

Het zakje bevat een compleet ritueel, wat aanpasbaar is aan jouw eigen situatie, en alle zaken om er bij te gebruiken en om o.a. een Brighids doek te maken.

Zakjes vol kruidenmagie kunnen onder andere bevatten een edelsteentje, kruiden, een wierook, olie, thee of tinctuur passend bij het jaarfeest, een zakje en een bedeltje dat meestal ook in het ritueel of naderhand als krachtvoorwerp gebruikt kunnen worden. En daarnaast spullen om iets te maken, aangezien craften een wezenlijk iets is om je energie te verwerken in de magie en het helemaal van jou te maken. Elk themazakje heeft weer een compleet ander ritueel en inhoud, toegepast op dat specifieke thema, rekening houdend met de kleuren, omstandigheden en invloeden! Allemaal uniek dus. Alle spullen zijn zorgvuldig bijeengezocht, gemaakt en gereinigd bij de samenstelling.

Je hoeft geen heks te zijn om de Zakjes Kruidenmagie te gebruiken, ze zijn juist ook bedoeld voor mensen die aan zichzelf willen werken, bezig zijn met de natuur en de wereld om hen heen, spiritueel zijn op uiteenlopende manieren, hun leven net wat meer inhoud willen geven.

Ook interessant

€ 10,95