Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Zakje Beltane Magie

€ 10,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2-3 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,40 Kg
Omschrijving

Een zakje vol benodigdheden om een ritueel te doen rond het jaarfeest Beltane (1 mei).

Beltane is op de eerste meidag, maar begint al op de zonsondergang de avond ervoor. Liefde, passie, vruchtbaarheid en communicatie met de andere wereld zijn de thema's van dit jaarfeest. In dit zakje vind je een magisch ritueel om die tijd te eren in je eigen leven en er even bij stil te staan. Omdat de sluier tussen de werelden erg dun is met Beltane ga je daarmee aan de slag en maak je in het ritueel je eigen faerie garden of elfentuintje, compleet met een kleine elfenkring met een piepklein kop en schoteltje voor offertjes aan de faeries...

Het zakje bevat een compleet ritueel, wat aanpasbaar is aan jouw eigen situatie, en alle zaken om er bij te gebruiken zoals o.a. een magisch kruidenpoeder voor liefde en het aantrekken van faeries.

Zakjes vol kruidenmagie kunnen onder andere bevatten een edelsteentje, kruiden, een wierook, olie, thee of tinctuur passend bij het jaarfeest, een zakje en een bedeltje dat meestal ook in het ritueel of naderhand als krachtvoorwerp gebruikt kunnen worden. En daarnaast spullen om iets te maken, aangezien craften een wezenlijk iets is om je energie te verwerken in de magie en het helemaal van jou te maken. Elk themazakje heeft weer een compleet ander ritueel en inhoud, toegepast op dat specifieke thema, rekening houdend met de kleuren, omstandigheden en invloeden! Allemaal uniek dus. Alle spullen zijn zorgvuldig bijeengezocht, gemaakt en gereinigd bij de samenstelling.

Je hoeft geen heks te zijn om de Zakjes Kruidenmagie te gebruiken, ze zijn juist ook bedoeld voor mensen die aan zichzelf willen werken, bezig zijn met de natuur en de wereld om hen heen, spiritueel zijn op uiteenlopende manieren, hun leven net wat meer inhoud willen geven.

Zie ook het jaarabonnement op de zakjes speciaal voor de jaarfeesten!

Ook interessant

€ 10,95