Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Zakje Ostaramagie

€ 10,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2-3 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,12 Kg
Omschrijving

Een zakje vol benodigdheden om een ritueel te doen rond het jaarfeest Ostara (elk jaar rond 21 maart, in 2017 valt het op 20 maart).

Ostara valt op de lente equinox, waarin dag en nacht precies even lang zijn. Balans, vruchtbaarheid een nieuw begin zijn de thema's van dit jaarfeest. In dit zakje vind je een magisch ritueel om die tijd te eren in je eigen leven en er even bij stil te staan. Wat wil jij nieuw beginnen? Waar kan jouw leven nog balans gebruiken? Wat kan een vleugje vruchtbaarheid gebruiken?

Het zakje bevat een compleet ritueel, wat aanpasbaar is aan jouw eigen situatie, en alle zaken om er bij te gebruiken en o.a. een magische olie en een groei-spell te maken.

Zakjes vol kruidenmagie kunnen onder andere bevatten een edelsteentje, kruiden, een wierook, olie, thee of tinctuur passend bij het jaarfeest, een zakje en een bedeltje dat meestal ook in het ritueel of naderhand als krachtvoorwerp gebruikt kunnen worden. En daarnaast spullen om iets te maken, aangezien craften een wezenlijk iets is om je energie te verwerken in de magie en het helemaal van jou te maken. Elk themazakje heeft weer een compleet ander ritueel en inhoud, toegepast op dat specifieke thema, rekening houdend met de kleuren, omstandigheden en invloeden! Allemaal uniek dus. Alle spullen zijn zorgvuldig bijeengezocht, gemaakt en gereinigd bij de samenstelling.

Je hoeft geen heks te zijn om de Zakjes Kruidenmagie te gebruiken, ze zijn juist ook bedoeld voor mensen die aan zichzelf willen werken, bezig zijn met de natuur en de wereld om hen heen, spiritueel zijn op uiteenlopende manieren, hun leven net wat meer inhoud willen geven.

Ook interessant

€ 10,95