Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Zakje Lughnasadh Magie

€ 10,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2-3 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,16 Kg
Omschrijving

Een zakje vol benodigdheden om een ritueel te doen rond het jaarfeest Lughnasadh of Lammas (2 aug).

Lughnasadh is de eerste van de drie oogstfeesten. Een vuurfestival waarbij oogst, granen, overvloed, transformatie, dankbaarheid en offeren centraal staat. In dit zakje vind je een magisch ritueel om die tijd te eren in je eigen leven en er even bij stil te staan. Wat ga jij oogsten? Hoe kun jij je dankbaarheid voor de overvloed laten zien met een symbolisch offer?

Het zakje bevat een compleet ritueel, wat aanpasbaar is aan jouw eigen situatie, en alle zaken om er bij te gebruiken en o.a. een Corndolly te maken, een offerzakje en zelfs een magisch Lughnasadh water voor kracht.

Zakjes vol kruidenmagie kunnen onder andere bevatten een edelsteentje, kruiden, een wierook, olie, thee of tinctuur passend bij het jaarfeest, een zakje en een bedeltje dat meestal ook in het ritueel of naderhand als krachtvoorwerp gebruikt kunnen worden. En daarnaast spullen om iets te maken, aangezien craften een wezenlijk iets is om je energie te verwerken in de magie en het helemaal van jou te maken. Elk themazakje heeft weer een compleet ander ritueel en inhoud, toegepast op dat specifieke thema, rekening houdend met de kleuren, omstandigheden en invloeden! Allemaal uniek dus. Alle spullen zijn zorgvuldig bijeengezocht, gemaakt en gereinigd bij de samenstelling.

Ook interessant

€ 10,95