Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Mini Witchkit Mabon

€ 17,50 € 12,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,30 Kg
Omschrijving

Mini Witchkit Mabon. Waarde is 17,50, maar als kit nu 12,95!

Een leuke unieke set van een handgemaakt zakje in jaarfeeststofjes, gevuld met diverse handige heksenartikelen om meteen een eigen Mabon ritueel te kunnen gaan doen, of je spells kracht bij te zetten. Speciaal voor de eigenwijze heks die zelf graag haar rituelen bedenkt, maar wel liefst alles in huis heeft!

Deze set bevat onder andere een bijenwas spellcandle, een kooltje en Mabonwierook, een flesje magische Mabon olie en magisch  Mabon kruidenpoeder in een schattig flesje met kurk. Alles is uiteraard samengesteld en gemaakt door ons zelf, met onze eigen unieke recepten.

Alle kruiden zijn zorgvuldig uitgezocht om de thema's van Mabon kracht bij te zetten; een tijd van balans, opruimen, loslaten, kijken wat je geoogst hebt of nog moet oogsten, veranderingen bewerkstelligen en nieuwe doelen stellen, healing, delen, succes, studie, concentratie, voorbereidingen, transitie.

Als je echt heel erg graag een bepaald motief zakje wil, geef dat dan aan in de opmerkingen bij het uitchecken. Zo lang de voorraad strekt voldoen wij daar graag aan. 

Kijk ook eens naar onze ander Mini Witchkits! 

Ook interessant

€ 12,95 € 15,95
€ 12,95 € 17,50
€ 12,95 € 17,50