Geen producten (0)
Geen producten (0)

Jaarabonnement Mini Witch-kits

€ 187,60 € 119,60 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2-7 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,50 Kg
Omschrijving

Jaarabonnement Mini Witch-kits. Waarde 187,60 euro, maar als abonnement nu 119,60 euro (normaal 23,45 per jaarfeest). Dat is maar liefst 68 euro korting! 

De mooie kleine heksen zakjes voor elk jaarfeest! Met dit abonnement ben je er zeker van dat je elk jaarfeest alle spullen hebt die passen bij de tijd en de energie daarvan. Speciaal voor de heksen die graag hun eigen rituelen doen, maar wel graag de bijpassende spullen willen die bij de jaarfeesten aansluiten. Elke 6 weken een nieuw handgemaakt zakje dat qua dessin en kleur erbij past, met daarin een magische olie, een wierook, een magisch kruidenpoeder, spellcandle en kooltje. De materialen zijn allemaal ritueel gemaakt en gereinigd en klaar voor gebruik. En niet alleen krijg je het zakje thuisgestuurd, maar ook een mooi altaarvoorwerp of ander handig heksenartikel dat erbij past en meteen in gebruik genomen kan worden. Zo krijg je onder andere een porseleinen kandelaar voor spellcandles, een magische wierookhouder, een heksenketeltje, potjes heksenkruiden, kristallen bol, enzovoort.

Daarnaast is er altijd keuze uit enkele andere producten die bij dat jaarfeest horen, en met korting verkrijgbaar zijn. De waarde van de zakjes komt neer op 187,60 euro, en je krijgt dus 68 euro korting! Plus je bent elk jaarfeest verzekerd van een zakje, geen kans op uitverkocht zijn en bij tussentijdse prijsverhogingen blijft jouw zakje voor de oude prijs.

De jaarfeesten zijn Samhain, Yule, Imbolc, Ostara, Beltane, Litha, Lughnasadh en Mabon. Ruim twee weken voor het jaarfeest krijg je een email waarin je zakje en extra produkt van dat jaarfeest voorgesteld worden en je wordt gevraagd of je eventueel de kortingsprodukten bij je zakje wilt ontvangen. 2 tot 7 werkdagen nadat je hebt doorgegeven wat je kiest komt je pakketje in de brievenbus, of ligt het klaar in de praktijk. Mocht je al een bepaald zakje hebben gehad of willen overslaan, mag je altijd één van de zakjes magie uitzoeken ter vervanging zoals bv die van de jaarfeesten, de Liefde, Passie, Vriendschap, Kracht, Wijsheid/Inzicht, enz.

Je kunt de zakjes elke +/- 6 weken afhalen in de praktijk, of ervoor kiezen dat het verstuurd wordt per post, dan kun je bij het opgeven van je artikelen de verzendkosten van je keuze aanklikken.