Geen producten (0)
Geen producten (0)

Extra gratis item bij abonnement jaarfeesten

€ 0,00 (inclusief btw 0%)
Levertijd 2-7 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,25 Kg
Omschrijving

Dit jaarfeest is er bij je abonnement weer keuze uit 5 leuke extra producten. Je kunt kiezen voor de heerlijke Chocolate Cherry Kiss thee, een setje van 4 spellcandles in wit/rood, of kies voor de Beltane wierook, olie of magisch poeder die allen werken met de thema's van Beltane. Of kies de fijne magische rozen tinctuur!

Beltane start op de zonsondergang op de avond voor 1 mei, en duurt tot zonsondergang die dag. Beltane is een tijd van vruchtbaarheid, liefde, passie, communicatie met andere werelden. De Beltane producten zijn te gebruiken tijdens allerlei spells en rituelen, op vuur, tijdens een ceremonie, als er vruchtbaarheid, passie of communicatie met andere werelden (vooral die van de lichtwezens) nodig is.

Kies in het uitklapmenu welke je gratis wilt ontvangen bij je abonnement.

Er zijn ook enkele leuke produkten die goed bij Beltane passen die je in combinatie met je gratis artikel zoals gewoonlijk weer met korting kunt verkrijgen. Zoals bv potjes heksenkruiden, een handfastings talisman, Chocolate cherry kiss thee, bijenwasvellen om  zelf magische kaarsen te maken, enz. (Uitzondering daarop zijn de artikelen die 3,- of minder kosten, die zijn natuurlijk al zeer voordelig geprijsd.) 

Voor beschrijving van de extra producten zie elders in de categorie Jaarabonnement kruidenzakjes! 

Ook interessant

€ 3,00