Geen producten (0)
Geen producten (0)

Extra gratis item bij abonnement jaarfeesten

€ 0,00 (inclusief btw 0%)
Levertijd 2-7 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,25 Kg
Omschrijving

Dit jaarfeest is er bij je abonnement weer keuze uit 5 leuke extra producten. Je kunt kiezen voor de heerlijke Caramel Apple Fudge thee, die smaakt naar toffee appels, een setje van 4 spellcandles in bijenwas, of kies voor de Lughnasadh wierook, olie of magisch poeder die allen werken met de thema's van Lughnasadh. Of kies het magische flesje maanzaad om je Lughnasadh brood te versieren!

Lughnasadh iwordt- afhankelijk van welke traditie je gebruikt- op 1 of 2 augustus gevierd, en is het 1e oogstfeest. De Lughnasadh producten zijn te gebruiken tijdens allerlei spells en rituelen, op vuur, tijdens een ceremonie, en werken met thema's oogst, offeren, kracht, overvloed, transformatie, zon en vuur. 

Er zijn ook enkele leuke produkten die goed bij Lughnasadh passen die je in combinatie met je gratis artikel zoals gewoonlijk weer met korting kunt verkrijgen. Zoals bv potjes heksenkruiden,een Mini Witchkit Lughnasadh, bijenwasvellen om  zelf magische kaarsen te maken, enz. (Uitzondering daarop zijn de artikelen die 3,- of minder kosten, die zijn natuurlijk al zeer voordelig geprijsd.) 

Voor beschrijving van de extra producten zie elders in de categorie Jaarabonnement kruidenzakjes! 

Ook interessant

€ 3,00