Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Jaarabonnement jaarfeesten Zakjes Magie

€ 135,20 € 103,60 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2-3 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,25 Kg
Omschrijving

De mooie Zakjes Magie voor elk jaarfeest! Met dit abonnement ben je er zeker van dat je elk jaarfeest een mooi ritueel hebt wat past bij de tijd en de energie van dat jaargetijde. Elke 6 weken een nieuw zakje, met een spell die werkt met de energie van dat moment en een craft die hoort bij dat jaargetijde, inclusief alle materialen om het zelf te maken. De materialen zijn allemaal ritueel gereinigd en klaar voor gebruik. En niet alleen kun je het zakje thuisgestuurd krijgen (of gratis ophalen), maar krijg je ook een keuze uit 4 of 5 andere producten die bij dat jaarfeest horen, variërend van een wierook, een magisch poeder, een magische olie, een thee, een potje kruiden, enz. De waarde van de zakjes komt neer op 135,20 euro, en je krijgt dus maar liefst 31,60 euro korting! Plus je bent elk jaarfeest verzekerd van een zakje, geen kans op uitverkocht zijn en bij tussentijdse prijsverhogingen blijft jouw zakje voor de oude prijs.

De jaarfeesten zijn Samhain, Yule, Imbolc, Ostara, Beltane, Litha, Lughnasadh en Mabon. Eén tot twee weken voor het jaarfeest krijg je een email waarin de extra producten van dat jaarfeest voorgesteld worden en je wordt gevraagd welk extra product je graag bij je zakje wilt ontvangen en kies je de methode van verzending of gratis ophalen.  2 tot 3 werkdagen nadat je hebt doorgegeven welk extraatje je kiest komt je pakketje in de brievenbus, of ligt het klaar in de winkel. Mocht je al een bepaald zakje hebben gehad of willen overslaan, mag je altijd één van de andere zakjes magie uitzoeken ter vervanging zoals bv de Liefde, Passie, Vriendschap, Kracht, Wijsheid/Inzicht, enz.

Je kunt de zakjes elke 6 weken afhalen in de winkel, óf laten versturen per post, je kunt bij het kiezen van je gratis artikel de verzendoptie van je keuze aanklikken.