Geen producten (0)
Geen producten (0)
Tijdelijk niet leverbaar
Dscn0539
 

Jaarabonnement Spiritualiteit Zakjes Magie

€ 80,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd Iedere 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 0,40 Kg
Omschrijving

Jaarabonnement Spiritualiteit Zakjes Magie.

Een uniek nieuw jaarabonnement waarbij je 8 keer per jaar een nieuw ritueel krijgt toegestuurd met alle benodigdheden om het te doen zoals kaarsen, wierook, olie, magische voorwerpen, speciale thee, crafting materiaal, enz. Het abonnement valt iedere keer precies tussen de jaarfeesten, en zal werken aan een thema op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling dat ook in dat jaargetijde actueel is. Aan bod komen bijvoorbeeld wijsheid en inzicht, reiniging, kracht, loslaten, elementen, enz. Elke 6 weken komt er een gloednieuw ritueel bij je thuis waarin je jezelf en je spiritualiteit kunt uitdiepen en onderzoeken.

Het leuke van dit abonnement is dat je ook elke 6 weken een gratis bijpassend item mag uitzoeken wat bij dat specifieke onderwerp hoort, en dat kan variëren van een thee, een wierook, poeder of magische olie, tot een tinctuur, auraspray, potje heksenkruiden, magisch bad, enz. Al met al een flinke besparing voor je portemonnee, en je weet dat je regelmatig bezig bent met je innerlijke en spirituele groei.

LET OP: Door aanleverproblemen en tijdsproblemen is dit abonnement tijdelijk niet beschikbaar. Kijk gerust naar één van onze andere abonnementen die wél leverbaar is op het moment!