Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Extra gratis item bij Spiritualiteit Abonnement

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd elke 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 0,40 Kg
Omschrijving

Deze keer is er bij je spiritualiteit abonnement keuze uit 8 extra producten. Je kunt kiezen voor de magische Wijsheid-olie, een fijne Wijsheid wierook of magisch Wijsheid poeder. Allen werken om de thema's van wijsheid en inzicht verkrijgen, en het in contact komen met je crone wijsheid te ondersteunen. De heksenkruiden Berk, Dragon en Maanzaad zijn heel prettig om deze thema's te ondersteunen. Of het setje blauwe spellcandles of de rol kooltjes om wierook op te branden. Kies in het uitklapmenu welke je gratis wilt ontvangen bij je abonnement. 

Er zijn ook de potjes heksenkruiden Rozemarijn of Vlier die perfect passen bij het thema Lucht en die helpen dingen in gang zetten. Kijk even bij de desbetreffende potjes welke je het best kunt gebruiken. Of kies voor een etherische olie van berk of rozemarijn. Ook de kristallen bollen zijn perfect voor een meditatieve focus op wijsheid en inzicht!  Deze zitten echter niet in de gratis item aanbieding, wel met korting verkrijgbaar in combi met je gratis produkt.

Voor beschrijving van de extra producten zie elders in de categorie Jaarabonnement Spiritualiteit! Zoals gewoonlijk krijg je als je in combinatie met je gratis produkt één of meerdere van de speciale Wijsheid produkten besteld, ook een korting per produkt, behalve bij produkten van 3,- of minder, die zijn al extra goedkoop.