Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Extra gratis item bij Spiritualiteit Abonnement

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd elke 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 0,40 Kg
Omschrijving

Deze keer is er bij je spiritualiteit abonnement keuze uit 7 extra producten. Je kunt kiezen voor de magische Lucht-olie, een fijne Lucht wierook of magisch Lucht poeder. Allen werken om de thema's van het Element Lucht, wijsheid, communicatie, dromen, wensen, beweging te ondersteunen. De magische tinctuur Lavendel of Anijs zijn heel prettig om deze thema's te ondersteunen. Of het setje witte spellcandles of de rol kooltjes om wierook op te branden. Kies in het uitklapmenu welke je gratis wilt ontvangen bij je abonnement. Ik verzend vanaf woensdag 27 november, ivm Castlefest Wintereditie! 

Er zijn ook de potjes heksenkruiden Anijs en Lavendel die perfect passen bij het thema Lucht en die helpen dingen in gang zetten. Kijk even bij de desbetreffende potjes welke je het best kunt gebruiken. Of kies voor een etherische olie van lavendel of anijs. Deze zitten echter niet in de gratis item aanbieding, wel met korting verkrijgbaar in combi met je gratis produkt.

Voor beschrijving van de extra producten zie elders in de categorie Jaarabonnement Spiritualiteit! Zoals gewoonlijk krijg je als je in combinatie met je gratis produkt één of meerdere van de speciale Lucht produkten besteld, ook een korting per produkt, behalve bij produkten van 3,- of minder, die zijn al extra goedkoop.