Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Extra gratis item bij Spiritualiteit Abonnement

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd elke 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 0,40 Kg
Omschrijving

Deze maand is er bij je abonnement keuze uit 6 extra producten. Je kunt kiezen voor de magische Vuurolie die werkt met de energie van het element Vuur. Je mag ook kiezen voor een fijne Vuur wierook of magisch poeder die werken met de kracht van vuur en transformatie. Of het setje rode spellcandles, een porseleinen kandelaar voor je spellcandles, of een houten spellcandle houder met een pentagram.  Kies in het uitklapmenu welke je gratis wilt ontvangen bij je abonnement.

Er zijn ook de potjes heksenkruiden Engelwortel, Hysop en Rozemarijn die perfect passen bij het element Vuur en zijn intenties. Of de leuke heksenketels met het triple Moon Goddess symbool, de ketel met het blauwe pentagram, of een mini-heksenketeltje. Of de doos met alle kleuren spellcandles! Deze zitten echter niet in de gratis item aanbieding, wel met korting verkrijgbaar in combi met je gratis produkt.

Voor beschrijving van de extra producten zie elders in de categorie Jaarabonnement Spiritualiteit! Zoals gewoonlijk krijg je als je in combinatie met je gratis produkt één of meerdere van de speciale Vuur produkten besteld, ook een korting per produkt, behalve bij produkten van 3,- of minder, die zijn al extra goedkoop.