Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Extra gratis item bij Spiritualiteit Abonnement

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd elke 6 weken
Specificaties
Bruto gewicht 0,40 Kg
Omschrijving

Deze keer is er bij je spiritualiteit abonnement keuze uit 5 extra producten. Je kunt kiezen voor de magische Liefdesolie die werkt met liefdevolle energie, of dat nu voor jezelf of een ander is. Je mag ook kiezen voor een fijne Liefdes wierook of magisch Liefdes poeder. Of het setje rode spellcandles of de geurbalsem Roos. Kies in het uitklapmenu welke je gratis wilt ontvangen bij je abonnement.

Er zijn ook de potjes heksenkruiden Agrimonie, Duizendblad, Hamamelis, IJzerhard, Jasmijn, Maretak, Oranjebloesem, Rozenblaadjes, Rozemarijn, Stevia, Vlier en Wilg die perfect passen bij het thema Liefde voor Jezelf en de intenties groei, healing, blokkades opheffen en dingen in gang zetten. Kijk even in de email of bij de desbetreffende potjes welke je het best kunt gebruiken. Of doe jezelf de prachtige Heksenbal Liefde cadeau, of die doos met alle kleuren spellcandles! Deze zitten echter niet in de gratis item aanbieding, wel met korting verkrijgbaar in combi met je gratis produkt.

Voor beschrijving van de extra producten zie elders in de categorie Jaarabonnement Spiritualiteit! Zoals gewoonlijk krijg je als je in combinatie met je gratis produkt één of meerdere van de speciale Liefdes produkten besteld, ook een korting per produkt, behalve bij produkten van 3,- of minder, die zijn al extra goedkoop.