Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

NIEUWJAARSAANBIEDING CURSUS! (In termijnen)

€ 72,50 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

NIEUWJAARAANBIEDING!

De aller goedkoopste manier om mee te doen aan de Kruiden Totaal Cursus!

Heb jij altijd al meer over kruiden willen leren? Wil je graag zelf allerlei kruidenprodukten leren maken? Wil je weten hoe je kruiden kunt toepassen medicinaal, praktisch, culinair én magisch? Dan is de Wortel & Cruydt cursus "Kruiden Totaal" de opleiding voor jou! De gehele maand januari met een flinke korting te bestellen!

De cursus is vanaf eind augustus in Oss, vlakbij het station, elke twee weken op de maandag of woensdag van 19-21.30 uur, en omvat 18 lessen in 9 maanden. Elke les krijg je nieuwe kruiden, recepten, info voor je lesmap, en ga je natuurlijk zelf aan de slag om ook elke les allerlei fijne kruidenprodukten te maken ter waarde van 10 tot 15 euro, die je uiteraard mee naar huis neemt. Alle kruiden, potjes, flesjes, lesmateriaal en grondstoffen zijn inbegrepen.

Aan bod komen onder andere medische of verzorgende dingen als zalf, tinctuur, lippenbalsem, hoestdrank, kruidenmasker, scrub, badzout, enz. Ook magische dingen als magische poeders, balsems, oliën, wierook, sprays, amuletten en dergelijke. En natuurlijk culinaire zaken als mosterd, snoepjes, siroop, likeur, candied flowers, infused sugar, thee. En praktische dingen als roomfreshener jelly, tandpoeder, deodorant, enz.

Soms gaan we naar ook buiten om op locatie kruiden te bekijken, te verzamelen of verwerken, en er komen soms ook gastdocenten om hun specialiteiten met je te delen.

Je gaat leren over de kruiden en hoe je ze toe kunt passen in je leven. Wat doen de inhoudsstoffen van de planten in je lijf? Hoe maak je er fijne dingen mee voor jezelf of in huis? Hoe wend je de energie van de plant aan om je wensen of leven een boost te geven? Deze cursus geeft je het totaalplaatje.

De cursus is tweewekelijks bij Wortel & Cruydt, in het Wijkcentrum Schadewijk, Leeuwerikstraat 2-- in Oss, van eind augustus t/m begin juni. In de 18 lessen leer je dus van alles over kruiden; praktisch, medisch, magisch en culinair. Echt Kruiden Totaal dus.

Op de MAANDAG óf  de WOENSDAG  krijg je 1x in de twee weken les, de cursusdata zullen zo spoedig mogelijk vastgelegd worden. Start is maandag 29 of woensdag 31 augustus. Kies in het uitklapmenu je voorkeursdag. 

De nieuwjaarsaanbieding laat je nu van januari t/m juli elke maand een betaling van 72,50 doen, waardoor je de volledige cursusprijs van normaal 659,- met een flinke korting van 151,50 op juli betaald hebt!

Bevestiging van deelname binnen 2-7 werkdagen. Aanbod geldig tot 31 januari 2022. Voorwaarden voor de cursus zoals beschreven in punt 6 van onze algemene voorwaarden, lees deze door alvorens te bestellen.

 

Ook interessant

€ 507,50 € 659,00