Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Basiscursus runen- Oss

€ 119,95 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Basiscursus runen- Oss

Bij Wortel & Cruydt kun je meedoen aan een intensieve cursus van 5 avonden waarin je leert wat runen zijn en hoe je ze kunt gebruiken onder de deskundige en enthousiaste leiding van Annabella (die niet alleen verstand heeft van kruiden, maar ook al enkele decennia bijna dagelijks werkt met de runen). Je gaat zelf een eigen set runen maken, en ook een leren buidel om ze in te bewaren of te gebruiken als werpmat. Elke rune komt uitgebreid aan bod met de diverse betekenissen en correspondenties en je maakt er kennis mee in je eigen leven. Daarnaast krijg je heel veel info over de geschiedenis van de runen, hoe je ze toe kunt passen en leer je diverse manieren van hoe je runen gebruikt en leest voor inzicht.

De cursus is op 5 maandagavonden van 19.00 tot 21.30 uur. De lessen worden gegeven vanaf eind augustus 2020  in Wijkcentrum Schadewijk, Leeuwerikstraat 2 in Oss, bij de Wortel & Cruydt praktijk. De data zijn ma 31-8, 14-9, 28-9, 12-10, 2-11. 

Verdere info;

Ik verheug me er op om met jullie aan de slag te gaan en met je de wereld van de runen in te duiken en te kijken wat die betekenen in jouw wereld. Het is een hele interactieve cursus, waar jij zelf samen met je medecursisten onder begeleiding gaat ontdekken wat de energie van de runen vertaald is naar jullie zelf en de moderne wereld van nu, gebaseerd op de oude kennis. Tijdens de cursusavonden maak je je eigen set en een werpbuidel, en ontstaat er inzicht in de runen en op wat voor een verschillende manieren je ze kunt gebruiken en inzetten. De groep is maximaal 12 personen, en het is heerlijk om samen te werken met zo veel mensen die dezelfde belangstelling hebben.

Voor de cursus heb je niets anders nodig dan een pen, een potlood en papier voor aantekeningen. Voor alle andere materialen wordt gezorgd! Tijdens de cursus krijg je een speciale map voor je runen, die elke les een beetje voller wordt, alle runenmonografieën, de geschiedenis, correspondenties, verschillende leggingen, soms kruiden of stenen die je werk met runen versterken, enz.

Alle cursisten worden-als ze ten minste facebook hebben en dat willen- toegevoegd aan een speciale besloten groep op facebook. Daarin worden mededelingen gedaan voor de cursus, extra informatie, boeken, artikelen, foto’s, enzovoort gezet. Of dingen die jullie als cursisten vragen en die ik niet in je syllabus heb zitten. Je kunt er rustig kennismaken met je medecursisten voor de opleiding begint en eventueel informeren naar carpoolers. En gedurende de opleiding is het een leuk medium om met elkaar van gedachten te wisselen. Ook gebruik ik de groep om jullie te laten weten of je die dag nog iets speciaals mee moet nemen of als er onverhoopt een les uitvalt of verschoven moet worden, enz. Mocht ik je nog niet op facebook als vriendje hebben, doe dan even een vriendenverzoek aan Annabella Cruydt. Ik kan je namelijk alleen aan de groepen toevoegen als ik bevriend ben met je. Wil je per sé niet aan de groep toegevoegd worden, laat me dat dan even weten, anders zie je jezelf na aanmelding in de groep “Runencursus R13” terug!

Elders op de website vind je de Algemene Voorwaarden die gelden voor Wortel & Cruydt, inclusief bij punt 6 alle voorwaarden die specifiek betrekking hebben op deelname aan onze cursussen en workshops.